Prantsuse õhtusöök

Eesti kokakunsti austajatel on suurepärane võimalus Prantsuse tipptegijate käekirjaga tutvuda 19. märtsil, kui Lyoni peakokad teid koos restoranidega Art Priori, Dominic ja Horisont meeldejäävale gurmeeõhtusöögile kutsuvad. 

Lyoni peakokad koostavad menüüd ja retseptid, õhtusöögi valmistavad Eesti restoranid.

Amuse Bouche

Méli-mélo küpsetatud köögiviljade, kitsejuustu ja pestoga – Benoit Toussaint

Krabi bisque spragli ja langustiinidega – Olivier Paget

Pošeeritud tursk rannakarbi jus’ga, porru julienne – Benoit Toussaint

sorbee

Vuti Rossini maapirni, trühvli, foie gras’ga ja nigella tuille – Olivier Paget

Millefeuille a la vanille Bourbon – Benoit Toussaint

Petit Four’s

Hind külalise kohta – 79€